Collage er gøy!

Et gammelt bilde malt med kalkmaling over det hele. Masse slike slengende rundt omkring i bruktbutikker som ingen vil ha. Rosene er håndmalte. © Dette collagebildet er 30 x 30 cm. Kjempegøy å lage - så mange muligheter med stæsj, bilder og farger!

Søndagssysler!

Kalkmaling er helt fantastisk! Det sitter på all slags underlag, enkel forvandlingUttrykksikonet smileDenne gamle ananasvasen fikk en omgang kalkmaling og en dusj klarlakk til slutt. Malingen jeg brukte på vasen er fra Panduro. "Vintage Furniture Paint". Sjekk ut hvordan du lager kalkmaling s...
Atelier Indigo

Atelier Indigo

61, Stokke

Velkommen til min kreative verden. Håper det jeg lager kan inspirere deg! Ser du noe du liker er det alltid hyggelig med tilbakemeldinger. Kunst har interessert meg hele livet. Jeg ble tidlig klar over hvilket fantastisk univers blyanten, fargestiftene og etter hvert penselen åpnet opp for. Maling og kreativitet har alltid vært en stor del av mitt liv. Det å skape noe gjør noe med meg, det gir glede og ro. En helt særegen tilfredsstillelse som anbefales til alle, uavhengig av talent. Det meste kan læres!

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits